Poliisin tiedotteet

Nämä tiedotteet tulevat suoraan Poliisin avoimesta järjestelmästä. Jos sinulla on kysyttävää liittyen näihin tiedotteisiin, ota yhteyttä Poliisiin.

Poliisi tutkii parvekkeelta putoamista Kangasalla

5 tuntia 39 minutes ago
3.3.2024 klo 02.12 Pirkanmaan pelastuslaitos ja Sisä-Suomen poliisi saivat ihmisen pelastamiseen liittyvän tehtävän Kangasalla osoitteeseen Kirkkojärventie 6. Kyseessä on kiinteistö, jossa on tarjolla hotellimajoitusta sekä yksityisiä asuntoja. Tapahtumapaikalla selvisi, että kerrostalon yläkerroksissa sijaitsevan yksityisasunnon parvekkeelta oli pudonnut henkilö. Henkilö putosi kiinteistön katutasossa sijaitsevan liikekiinteistön lumiselle katolle. Tapauksesta on ilmoittanut hätäkeskukseen sivullinen henkilö, sekä toinen tapaukseen liittyvä henkilö.

Pudonnut henkilö toimitettiin ensihoidon toimesta Tampereen yliopistolliseen sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi on aloittanut asiassa esitutkinnan tapahtumien selvittämiseksi. Poliisi ei sulje pois tapaturman, eikä rikoksen mahdollisuutta. Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla teknistä ja taktista tutkintaa. Poliisi on päässyt puhuttamaan pudonnutta henkilöä sairaalaan. Poliisi on ottanut asiaan kiinni yhden henkilön, joka  on selvittänyt osallisuutensa tapahtumiin ja hänet on vapautettu.

 

Tapahtumasta ei ole aiheutunut sivullisille vaaraa.

 

Tämän kaltaisissa henkeen ja terveyteen vakavasti kohdistuneissa tapauksissa on erityisen tärkeää huomioida kaikki mahdolliset tutkintalinjat. On kaikkien osallisten oikeusturvan kannalta tärkeää, että jälkeenpäin ei synny vaihtoehtoisia teorioita tapahtumien kulusta.

 

Asiasta ei ole toistaiseksi enempää tiedotettavaa.

]]>

Poliisi tutkii väkivallantekoa Tampereella

5 tuntia 48 minutes ago
Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii Tampereella lauantaina 2.3.2024 Keskustorilla sijaitsevan hampurilaisravintolan wc-tiloissa tapahtunutta väkivallantekoa. Tapahtuman seurauksena hieman yli 30-vuotias mies sai verta vuotavan haavan raajaansa. Uhri toimitettiin sairaalahoitoon. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Tämänhetkisten tietojen valossa tapahtumasta ei ole ollut vaaraa sivullisille, eikä teko ole kohdistunut ulkopuolisiin. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Tapahtumaan liittyvät osalliset ovat poliisin tiedossa. Kaikkia asianosaisia ei ole vielä tavoitettu, ketään ei ole kiinniotettuna tapauksen johdosta.

Asian esitutkinta on kesken. Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Päihtyneitä kuljettajia Pohjois-Karjalassa

6 tuntia 23 minutes ago
Päihtynyt mies kuljettaja pakeni poliisia autollaan Joensuussa Päihtynyt mies kuljetti autoa Liperissä Kiteellä sattuneen omakotitalon palonsyytä tutkitaan

Päihtynyt mies kuljettaja pakeni poliisia autollaan Joensuussa

Poliisipartio päätti pysäyttää auton Joensuun keskustassa sunnnutai aamuyöllä. Autonkuljettaja ei totellut annettu pysähtymismerkkiä vaan kaahasi karkuun ylinopeutta käyttäen, ajaen 80 km/h alueella jossa on 30 km/h rajoitus. Kuljettaja pakeni VT6 ja Rantakylän suuntaan yrittäen kiilata perässä ajavaa poliisiautoa. Välillä auto ajoi kevyenliikenteenväylää kunnes päätyi parkkipaikalle umpikujaan yrittäen ajaa lumivallin yli uudelleen kevyenliikenteenväylälle, jäädän kuitenkin lumipenkaan kiinni. Mies kuljettaja lähti juosten karkuun mutta luovutti kovempi kuntoisen konstaapelin saavuttaessa miestä.

Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista huumeille, lisäksi miehellä oli hallussaan huumaavia lääkkeitä.

Päihtynyt mies kuljetti autoa Liperissä

Poliisille tulleen ilmoituksen mukaan Ylämyllyllä Liperissä ajoneuvo sielaa tien laidasta laitaan aiheuttaen vaaratilanteita. Autonkuljettaja ajanut huoltoasemalle ja mennyt sisään. Poliisipartio tapasi sisältä pöytään nukahtaneen mies kuljettajan, jolla oli kyseisen auton avaimet hallussaan.

Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista huumeille, lisäksi miehellä oli hallussaan huumaavia lääkkeitä.

Kiteellä sattuneen omakotitalon palonsyytä tutkitaan

Poliisi on suorittanut palonsyyn tutkintaa liittyen aiemmin tiedotettuun talopaloon jossa kuoli kaksi miestä. Asunnossa olivat asuneet isä ja aikuinen poika. Vainajien henkilöllisyyden varmentaminen on vielä kesken. Poliisin tekninen tutkinta on tutkinut palopaikkaa, mutta varmuutta palon alkusyystä ei ole vielä saatu selvitettyä.

]]>

Mikkelistä anastettu henkilöauto ESJ-686 on löytynyt

7 tuntia 8 minutes ago
Mikkelistä perjantaina anastettu henkilöauto ESJ-686 on löytynyt

Mikkelistä Rantakeitaan uima-/urheiluhallin parkkipaikalta perjantaina 1.3.2024 anastettu musta Mercedes-Benz merkkinen henkilöauto ESJ-686 on löytynyt 3.3.2024 Mikkelistä poliisin omien tutkimusten perusteella.

Poliisi ei kaipaa enää tietoja auton liikkeistä.  

]]>

Lapin poliisilaitoksen viikonloppu jatkuu

10 tuntia 28 minutes ago
Lauantai-iltana poliisi ratkoi useita häiriötehtäviä sekä hoiti ylenmäärin juopuneita suojaan. Myös liikenneaiheisia tehtäviä riitti.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Torniossa Satamakadulla 2.3.2024 kello 19.45. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudestaan tuntema 31 -vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen autosta löytyi vähäinen määrä amfetamiinia ja hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Tunnukseton poliisiauto ajoi moottoritietä Torniosta kohti Kemiä 2.3.2024 kello 20.20, kun sen ohitti henkilöauto huomattavaa ylinopeutta. Poliisipartio mittasi ajoneuvolle nopeudeksi 180 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajaksi osoittautui 18 -vuotias mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Liukas keli ja oudot talviolosuhteet ovat saaneet useamman autokunnan pulaan liikenteessä eri puolilla Lappia. Ulosajoilta ja kolareilta ei ole vältytty, mutta onneksi tilanteissa on säästytty isommilta henkilövahingoilta.

Rovaniemeläisessä baarissa päihtynyt asiakas riehaantui ja kävi järjestyksenvalvojan päälle, kun tämä saatteli asiakasta ulos pubista. Poliisipartio toimitti asiakkaan poliisivankilaan selvittämään tekosiaan rikospoliisin kanssa.

]]>

Salpausselän kisat ovat sujuneet rauhallisesti poliisin näkökulmasta

11 tuntia 15 minutes ago
Poliisin näkökulmasta Salpausselän kisat ovat sujuneet todella rauhallisesti. Tästä on hyvä jatkaa.

RIIHIMÄKI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Riihimäellä Hämeenlinnantiellä 2.3.2024 iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajan käyttämän henkilöauton nopeudeksi mitattiin 103 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 80 km/h.

HOLLOLA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hollolassa tiellä nro 12 Hakalan kohdalla 2.3.2024 illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

MUUTA:

Poliisi kirjasi vuorokauden useita perusmuotoisia pahoinpitelyilmoituksia.  Osa tapahtui yksityisasunnoissa ja osa julkisilla paikoilla.

Salpausselän kisat ovat sujuneet poliisin näkökulmasta todella rauhallisesti. Hämeen poliisi toivottaa rauhallista ja antoisaa kisasunnuntaita katsojille ja paljon onnea sekä menestystä kilpailijoille.

]]>

Rattijuopumus ja kortitta ajo Varkaudessa

14 tuntia 44 minutes ago
Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajaa rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta

Poliisipartio pysäytti lauantaina 2.3.2024 kello 16.58 aikaan Varkaudessa Ollikontiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Kuljettajana toiminut mies puhalsi poliisin alkometriin 0,41mg/l lukeman eikä miehellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

]]>

Hiihtoloman aloitus näkyi Oulun poliisin yössä

14 tuntia 59 minutes ago
Oulun poliisilaitoksen alueella tehtäviä kirjattiin alkuillan ja yön aikana toistasataa. Eniten poliisia työllistivät Oulun keskustan juhlijat, joista osa oli ottanut vahingossa änkyräviinaa. Kaksi autoilijaa puolestaan syyllistyi rattijuopumukseen.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli poliisille melko vilkas. Tehtäviä kirjattiin alkuillan ja yön aikana toistasataa. Eniten poliisia työllistivät Oulun keskustan juhlijat, joista osa oli ottanut vahingossa änkyräviinaa. Änkyräviinan nauttiminen näkyi tappelun nujakoina, häiriökäyttäytymisenä keskustassa sekä kotihälytystehtävinä, lähinnä naapureita häiritsevänä metelöintinä.

Kaksi kuljettajaa syyllistyi aamuyön tunteina rattijuopumukseen. Noin kello kaksi partio pysäytti Kuusamontiellä autoilijan, jonka ajotyyli herätti partion huomion. Noin 40-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumausaineen pikatesti näytti miehen käyttäneen amfetamiinia. Miehen hallussa oli lisäksi pieni määrä kannabista. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Hieman ennen kello neljää partio huomasi autoilijan ajavan henkilöautolla ydinkeskustassa pyörätietä pitkin. Noin 50-vuotias mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukemat 0,46 milligrammaa litrassa. Miehelle kirjoitettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon. 
 

]]>

Kaksi miestä kuoli tulipalossa Kiteellä

21 tuntia 6 minutes ago
Hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaina 2.3.2024 kello 21 aikaan tulipalosta Kiteellä. Tulipalossa vaurioituneesta omakotitalosta löytyi kaksi henkilöä kuolleena.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tiedotti aikaisemmin lauantaina rakennuspalosta Kiteellä. Hätäkeskukseen tehtiin hätäilmoitus kello 20.54 aikaan. Hätäilmoituksen teki henkilö, joka ei itse asu omakotitalossa. Hän oli tehnyt havainnon kattopeltien alta tulevasta savusta ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Tulipalossa vaurioituneesta omakotitalosta löytyi kaksi miestä kuolleena. Tämän hetkisten tietojen mukaan omakotitalosta löytyneet miehet ovat talon asukkaita. 

Poliisi ja Pohjois-Karjalan pelastuslaitos jatkavat palonsyyn selvittämistä. Tässä vaiheessa ei ole tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella olisi tullut syytä epäillä rikosta. Pelastuslaitos jatkaa sammutustöitä ja niiden arvioidaan kestävän vielä useita tunteja.

]]>

Henkilöautoilija törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Oulussa

1 päivä 5 tuntia ago
Henkilöauton ja jalankulkijan välinen liikenneonnettomuus Oulussa Kajaanintiellä.

Oulussa sattui lauantaina puolenpäivän aikoihin liikenneonnettomuus, jossa henkilöauton kuljettaja törmäsi suojatietä ylittämässä olleeseen jalankulkijaan. Oululaisnainen oli ylittämässä suojatietä Kajaanintiellä Intiön hautausmaan parkkipaikalta Välkkylän suuntaan. Samaan aikaan Kajaanintietä Oulun keskustaa kohti ajaneen henkilöauton kuljettaja törmäsi suojatiellä olleeseen jalankulkijaan siten, että jalankulkija kaatui ja loukkasi itseään. Ensihoito kuljetti jalankulkijan hoitoon saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Henkilöauton kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon vakavan piittaamattomuuden perusteella. 

]]>

Mikkelistä Kunnanmäki 3 pihalta anastettiin henkilöauto ESJ-686

1 päivä 6 tuntia ago
Mikkelistä Rantakeitaan parkkipaikalta anastettiin musta farmari Mercedes-Benz merkkinen henkilöauto ESJ-686

Mikkelistä Rantakeitaan urheilu-/uimahallin parkkipaikalta anastettiin perjantaina 1.3.2024 kello 13.45-15.45 välisenä aikana musta Mercedes-Benz merkkinen henkilöauto, jonka rekisterinumero on ESJ-686.

Auton havainnot pyydetään soittamaan hätänumeroon 112

]]>

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Joensuun Karsikossa

1 päivä 6 tuntia ago
Poliisi pyytää havaintoja Joensuun Karsikossa tapahtuneesta henkilöauton ja jalankulkijan törmäyksestä

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Joensuun Karsikossa hiiliruukinkadulla iltapäivällä 29.2.2024. Henkilö menetti hetkellisesti tajuntansa ja henkilöauto pakeni paikalta. Sivulliset auttoivat henkilön maasta ylös. Poliisi pyytää uhria auttaneita henkilöitä ilmoittautumaan poliisille alla oleviin yhteystietoihin.

Myös mahdolliset muut havainnot tapahtumiin liittyen voi ilmoittaa arkisin Joensuun poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai 0295 415 455 sekä sähköpostilla [email protected]

]]>

Viikonloppu on alkanut Lapissakin

1 päivä 10 tuntia ago
Viikonloppu alkoi tavanomaisten poliisitehtävien siivittämänä. Kemin poliisi kaipaa havaintoja tulipaloon liittyen.

Kemissä Louhitiellä paloi autiotalon vieressä ollut navettarakennus 29.2.2024 kello 17.00. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista numeroon 0295466259 tai [email protected]

Posiolla Taivalkoskentiellä auton kuljettaja ei totellut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä, vaan lähti pakenemaan ajaen huomattavaa ylinopeutta. Autoilija pakeni poliisia yli 200 kilometriä, mutta jäi lopulta kiinni. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukemat, jonka takia häntä epäillään mm. rattijuopumuksesta.

Kittilän Levillä Länsirinteentie aiheutti perjantai-iltana liukkaudellaan autoilijoille harmaita hiuksia. Useampi auto jäi samaan paikkaan jumiin ja seurauksena oli suma. Poliisin päästessä paikalle autoilijat olivat saaneet purettua suman. Tien pinta oli tapahtuma-aikaan peilijäällä.

]]>

Kaaharit vaaransivat liikennettä

1 päivä 12 tuntia ago
Kaahausta ja päihtyneitä kuljettajia

Lahti

Parikymppinen mies kuljetti henkilöautoa Sammonkadulla alkoholin vaikutuksen alaisena aikaisin lauantaina aamulla. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Hollola

Parikymppinen mies kuljetti henkilöautoa perjantaina iltapäivällä Rantatiellä 101 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Asikkala

Henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla edellä ajaneen auton perään Vesikansantiellä perjantaina illalla. Onnettomuuspaikka sijaitsee 200 metriä Vesikansantien ja Paimelanraitin risteyksestä Vääksyn suuntaan. Perään ajaneen auton kuljettajan epäillään olleen alkoholin vaikutuksen alaisena. Auton kuljettajana toiminutta viisikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Tapahtumasta selvittiin ilman isompia henkilövahinkoja.

Orimattila

Henkilöautoa kuljettanut nuorimies kaahaili Orimattilassa perjantaina illalla. Poliisi sai auton pysähtymään Kotiseututielle. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Janakkala

Viisikymppinen mies kuljetti henkilöautoa perjantaina aamulla VT3:lla 187 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Riihimäki

Kolmekymppisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Kaarlonkadulla myöhään perjantaina. Kuljettaja on epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

]]>

Oulussa illan ja yön aikana tapahtuneita

1 päivä 15 tuntia ago
Oulussa Kaakkurissa mieshenkilö oli perjantaina mennyt asioimaan elektroniikkaliikkeeseen ja anastanut sieltä elektroniikkaa.

Henkilö ehti poistua liikkeestä ennen kuin myyjät huomasivat teon tapahtuneen ja tekijää ei saatu kiinni verekseltään. Myöhemmin illan aikana poliisi sai ilmoituksen näpistyksestä Raksilan Marketeille ja paikan päällä osoittautui, että kyseessä oli sama henkilö, joka oli aiemmin ollut varkaissa Kaakkurin elektroniikkaliikkeessä. Henkilö otettiin kiinni poliisin toimesta kahteen varkauteen epäiltynä ja toimitettiin kiinniotettuna Haukiputaan poliisivankilaan.

Lauantain vastaisena yönä Oulussa Raksilan alueella erittäin päihtynyt mieshenkilö yritti tunkeutua asuntoon rikkomalla ulko-oven lasin. Poliisi otti tekijän kiinni ja häntä epäillään kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Tekijä oli satuttanut hieman kättään rikkoessaan lasin.

]]>

Tulipalojen sytyttämisestä epäilty mies vangittu

2 päivää 4 tuntia ago
Poliisi on edistynyt törkeiden tuhotöiden tutkinnassa.

Oulun käräjäoikeus vangitsi 34-vuotiaan oululaismiehen todennäköisin syin epäiltynä maanantain kahteen törkeään tuhotyöhön liittyen. Poliisi epäilee, että 26. helmikuuta Oulun keskustassa sytytetyt kaksi erillistä tulipaloa olivat tahallaan sytytettyjä.

Poliisi jatkaa esitutkintaa ja tiedottaa asiasta mahdollisesti lisää myöhemmässä vaiheessa. 

]]>

Poliisi pyytää apua Vuosaaren henkirikoksesta epäillyn tunnistamiseksi

2 päivää 5 tuntia ago
Helsingin poliisi sai tiistaina 27. helmikuuta ilmoituksen, jonka mukaan Vuosaaresta oli löytynyt eloton henkilö ulkoa Ulappasaarentieltä. Poliisi toivoo yleisöltä apua taposta epäillyn tunnistamiseksi.

Epäillyn tapon uhri on vuonna 1986 syntynyt mies.

Tiedot epäillyn henkilöllisyydestä pyydetään numeroon 050 562 7405 tai 0295 476 147 tai [email protected]. Numeroihin vastataan myös viikonloppuna.

Poliisi pyysi aiemmin vihjeitä tapahtumista Vuosaaressa ja kiittää kaikkia, jotka ovat kertoneet tietoja tähän mennessä. Vihjeitä tapahtumista voi edelleen välittää yllä oleviin numeroihin ja sähköpostiosoitteeseen.

]]>

Poliisi pyytää vihjeitä roskispalosta Lappeenrannassa

2 päivää 7 tuntia ago
Poliisi pyytää havaintoja Lappeenrannassa keskiviikkoyönä tapahtuneesta roskispalosta.

Lappeenrannassa Kutojankadulla paloi kerrostalon seinustalla kolme jäteastiaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Palo tapahtui noin kello 02 aikaan aamuyöllä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja tapahtumasta sähköpostilla [email protected]

]]>

Poliisin nimissä on soitettu huijauspuheluita Pohjoismaissa

2 päivää 8 tuntia ago
Helsingin poliisilaitos on saanut ilmoituksia, joiden mukaan Norjassa ja Tanskassa asuville suomea puhuville vanhuksille on soitettu huijauspuheluita vanhemman konstaapelin Antti Kopran nimissä.

Oikea poliisi ei milloinkaan kysy puhelimitse tai millään muullakaan keinoin pankkitunnuksia tai pyydä lähettämään rahaa. 

Poliisin puhelinnumerot ovat 0295-alkuisia. Poliisin viralliset sähköpostiosoitteet päättyvät @poliisi.fi.

Toimi näin, jos saat huijauspuhelun
  • Jos saat poliisina esiintyvältä henkilöltä puhelun, jossa pyydetään rahaa tai henkilötietoja, katkaise puhelu.
  • Sinun ei tarvitse tehdä muuta asian suhteen.
Toimi näin, jos olet antanut tietojasi
  • Jos olet jo antanut henkilö- tai pankkitietojasi, ole välittömästi yhteydessä omaan pankkiisi. 
  • Tee sen jälkeen rikosilmoitus poliisille. Rikosilmoituksen voi tehdä sähköisesti osoitteessa poliisi.fi tai millä tahansa poliisiasemalla.
  • Asiasta ei tule soittaa hätäkeskukseen.
     
]]>

Murto liikerakennukseen Kuopiossa

2 päivää 8 tuntia ago
Kuopiossa syyllistyttiin varkauteen murtautumalla Kaivotien varrella olevaan liikerakennukseen.

Kaivotie 36 osoitteessa sijaitsevaan liikerakennukseen oli murtauduttu torstain ja perjantain välisenä yönä. Rakennuksen pääovi oli saatu avatuksi vääntämällä jollakin esineellä pääsisäänkäynnin oven ja karmin välistä. Rakennuksen sisällä oli tutkittu paikkoja ja anastettu jonkin verran käteistä rahaa. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

]]>
Checked
43 minutes 52 seconds ago
Poliisi - Ajankohtaista
Subscribe to Poliisin tiedotteet feed