Aggregator

Rattijuopumus Rovaniemellä

1 tunti 52 minutes ago
Puhallusratsia tuotti tulosta Rovaniemellä torstai-iltana.

Poliisipartio suoritti puhallusratsiaa Rovaniemen keskustan alueella torstai-iltana 29.9.2023. Puhallusratsiaan saapui henkilöauto, minkä kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin yli rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Poliisi epäilee henkilöautonkuljettajaa rattijuopumuksesta.

]]>

Tehtävä IsoMyyssä, ketjukolari Joensuussa, varkauden yritys Lieksassa

2 tuntia 8 minutes ago
Kauppakeskus IsoMyystä ilmoitettiin hengitystieoireita aiheuttavasta hajusta. Lieksassa tehtiin varkauden yritys, johon poliisi pyytää vihjeitä. Joensuussa epäillään autoilijaa rattijuopumuksesta. Torstai-iltana Joensuun Rantakadulla oli myös ketjukolari.

Kauppakeskus IsoMyystä ilmoitettiin aamupäivällä 28.9.2023 voimakkaasta hajusta, josta ihmiset saivat hengitystieoireita. Tehtävää hoiti useita poliisipartioita yhteistyössä pelastuslaitoksen kanssa. Poliisi tutkii asiaan mahdollisesti liittyvää perätöntä vaarailmoitusta. 

Rattijuopumusepäily Rantakylässä

Poliisipartio pysäytti Joensuussa Venetiellä 29.9.2023 kello 3.20 aikaan henkilöauton, jonka kuljettajalle tehtiin huumausainepikatesti. Se osoitti positiivista huumaavalle aineelle. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen epävarmasta ja seilaavasta ajosta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lieksassa varkauden yritys

Lieksassa yritettiin murtautua Rantalantiellä kauppaliikkeeseen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu murrosta torstaina 28.9.2023 kello 23 aikaan.  Kaupan ikkunoita oli rikottu. Sisälle ei oltu päästy.

Tapausta tutkintaan varkauden yrityksenä. Mahdollisia havaintoja voi ilmoittaa sähköpostiin [email protected] tai puhelimitse 0295 415 320.

Ketjukolari Joensuussa

Joensuussa Rantakadulla tapahtui kolari 28.9.2023 kello 19.15 aikaan. Kolarista oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Kolme henkilöautoa oli ajanut Rantakatua pohjoisen suuntaan peräkkäin. Ensimmäinen oli joutunut pysähtymään ruuhkan vuoksi, jonka jälkeen tämän perässä ajanut henkilöauto oli törmännyt tähän ja törmäyksen voimasta ensimmäinen auto törmäsi vielä edessä olleen henkilöauton perään. Vakavista henkilövahingoista ei ole tietoa, ajoneuvot vaurioituivat.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

]]>

Humalainen ruohonleikkurin kuljettaja Joroisissa

3 tuntia 18 minutes ago
Miehen epäillään ajaneen päältä ajettavaa ruohonleikkuria päihtyneenä

Itä-Suomen poliisin partio sai myöhään torstai-iltana tehtävän, jonka mukaan sivullinen havainnut mieshenkilön ajavan päihtyneenä päältä ajettavalla ruohonleikkurilla. Teko tapahtui taajama-alueella Joroisissa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 0,5 mg/l ja miehelle tehtiin tutkimus ajon aikaisen humalatilan selvittämiseksi. 

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

]]>

Poliisi tutkii Espoon Haukilahdessa tapahtunutta ryöstöä

3 tuntia 30 minutes ago
Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoon Haukilahdessa tiistaina 26.9. tapahtunutta ryöstöä, jonka yhteydessä kahdelta nuorelta vietiin vaatteita ja rahaa.

Epäilty ryöstö tapahtui Sandikan hiekkakentän läheisyydessä Madetiellä noin kello 17. Ryöstöstä epäillyt nuoret olivat piirittäneet kaksi noin 15-vuotiasta poikaa ja uhanneet näitä muun muassa hakkaamisella. He olivat näin onnistuneet saamaan toiselta uhrilta tämän yllä olleen takin ja molemmilta näiden hallussa ollutta käteistä rahaa. 

Poliisi epäilee ryöstöstä noin viittä noin 14−17-vuotiasta poikaa. Poliisi pyytää nyt havaintoja tilanteen mahdollisesti nähneiltä tai siitä jotakin tietäviltä. Yhdellä epäillyllä oli tapahtumahetkellä yllään tummansininen toppatakki, toisella puolestaan harmaa huppari. Kolmannella epäillyllä oli päällä punainen paita. Havainnot voi lähettää sähköpostiosoitteeseen vihjeet.l[email protected] tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

Länsi-Uudenmaan poliisi on keskittänyt viime viikkoina valvontaa Haukilahden alueelle siellä esiin tulleiden nuorten välisten levottomuuksien vuoksi. Poliisin on valvonnan myötä onnistunut esimerkiksi estämään nuoreen kohdistumassa olleen pahoinpitelyn.

]]>

Kuopiossa kaupan ryöstänyt mies on vangittu

3 tuntia 30 minutes ago
Keksiviikkona 27.9.2023 illan suussa mies ryösti teräaseella uhkaamalla rahaa Kuopion Saarijärven kaupunginosassa olevan Sale-kaupan kassasta.

Poliisi sai tiedon ryöstöstä Hätäkeskuksen kautta keskiviikkona klo 17:49.

Mies oli tullut kauppaan ja hetken ympärilleen katselun jälkeen mennyt veitsi oikeassa kädessä ojennettuna kaupan kassan taakse. Mies oli komentanut myyjää avaamaan kassan ja  myyjä oli totellut ryöstäjän käskyä. Mies oli ottanut kassasta pienen summan rahaa ja poistunut myymälästä.

Poliisipartio sai tuntomerkkien perusteella melko pian ryöstön jälkeen havainnon epäillystä ja hänet otettiin kiinni. Epäillyn päällä oli kiinniotettaessa ryöstössä käytettyä vaatetusta, tekoväline sekä käteistä rahaa. Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään 20-vuotiaan kuopiolaisen miehen vangittavaksi epäiltynä törkeästä ryöstöstä. 

]]>

Poliisi pyytää yleisön apua epäillyn tuhotyön selvittämiseen

3 tuntia 40 minutes ago
Helsingin poliisi tutkii epäiltyä tuhotyötä ja varkautta, jotka tapahtuivat Kurkimäessä keskiviikkona 27. syyskuuta noin kello 3.30.

Poliisi epäilee, että Kurjenkellonkujalla sijaitsevaan ravintolaan tunkeuduttiin ja liiketila sytytettiin palamaan. Tulipalo tapahtui ravintolan takatilassa. Ravintolasta myös anastettiin omaisuutta.

Tapahtumapaikalla oli kuultu ikkunalasin helinää, juoksuaskelia ja kiihdyttävän auton ääntä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä epäillystä tuhotyöstä sekä sitä edeltävistä tapahtumista. Kaikki vihjeet pyydetään osoitteeseen [email protected] tai 0295 475 433 maanantaista perjantaihin kello 9–15.

 

 

]]>

Poliisi on takavarikoinut suuren määrän huumeita

4 tuntia 2 minutes ago
Pohjanmaan poliisilaitos on tutkinut kesäkuusta 2023 saakka rikoskokonaisuutta, jossa pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle on tuotu huumausaineeksi luokiteltavaa Ksalolia useita kymmeniä tuhansia kappaleita ja lisäksi kannabista. Tekoaika asialla on 8.5. - 10.7.2023.

Ksalol tabletteja on takavarikoitu noin 35.000 kpl, kannabista yli 500 grammaa ja lisäksi käteistä rahaa. Asiassa on 12 epäiltyä, joista kahdeksan on edelleen vangittuna. Epäillyt ovat 19-31 vuotiaita. Puolet epäillyistä ovat Pohjanmaalla tai pääkaupunkiseudulla asuvia Suomen kansalaisia ja loput epäillyistä Suomessa asuvia ulkomaalaisia.

Asia siirtyy lähiaikoina syyteharkintaan.
 

]]>

Rattijuoppoja Hämeessä

8 tuntia 29 minutes ago
Rattijuopot puhalsivat törkeitä lukemia Hämeessä.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa VT 10 :llä 28.9.2023 illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,81 mg/l. Lisäksi kuljettajalle tehty huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa Lahden valtatiellä 28.9.2023 iltapäivällä.  Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,54 mg/l.  Lisäksi kuljettajalle tehty huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

ORIMATTILA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Orimattilassa Lahdentiellä 28.9.2023 aamulla. Kuljettajan käyttämän henkilöauton nopeudeksi mitattiin 166 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 80 km/h.

FORSSA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa Kutomonkujalla 28.9.2023 illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,51 promillea. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

]]>

Enontekiöllä maastovalvontaa

1 päivä 1 tunti ago
Poliisi valvoi maastoliikennettä Ylä-Lapissa tuloksekkaasti.

Poliisi on valvonut maastoliikennettä Enontekiön ympäristössä. Keskiviikkona tavattiin valvonnan yhteydessä henkilö, joka oli liikkeellä mönkijällä ilman maastoliikennelupaa. Muistutus metsästäjille ja muille metsässä moottorikäyttöisillä ajoneuvoilla liikkuville: Maastoliikenteeseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Valtion maille luvan myöntää Metsähallitus.

]]>

Parikkalassa palaneen navetan palonsyyntutkinta päästään aloittamaan huomenna

1 päivä 4 tuntia ago
Parikkalassa paloi keskiviikkoiltana suuri navetta. Poliisi pääsee aloittamaan palonsyyntutkinnan paikan päällä huomenna perjantaina.

Poliisi pääsee aloittamaan palonsyyntutkinnan tapahtumapaikalla vasta huomenna, palopaikan jäähdyttyä riittävästi. Tulipalon syttymissyystä ei siis toistaiseksi ole vielä tarkempaa tietoa.

Tulipalossa kuoli lähes koko navetassa ollut karja. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Jatkamme palopaikalla yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Tiedotamme asiasta lisää palonsyyntutkinnan edettyä, todennäköisesti maanantaina 2.10.

]]>

Päihtynyt kuljettaja Kontiolahdella

1 päivä 4 tuntia ago
Poliisi pysäytti Kontiolahdella huumausaineiden vaikutuksen alaisena henkilöautoa kuljettaneen kortittoman kuljettajan.

Poliisipartio pysäytti keskiviikkoiltana Kontiolahden keskustassa henkilöauton, jonka kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti. Testin tulos oli positiivinen useammalle huumaavalle aineelle. Yksin liikkeellä olleella kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä huumausainerikoksena.

]]>

Kevätniemen sahalla Lieksassa kuolemaan johtanut onnettomuus

1 päivä 5 tuntia ago
Lieksassa Binderholzin Kevätniemen sahalla sattui vakava onnettomuus keskiviikkoiltana 27.9.2023.

Lieksassa Binderholzin Kevätniemen sahalla oli puutukkeja kuljettanut pyöräkuormain kaatunut kuorma edellä huoltotehtävissä olleen pakettiauton päälle.

Onnettomuudessa menehtyi pakettiautossa ollut henkilö ja loukkaantui toinen henkilö. Molemmat henkilöt työskentelivät Kevätniemen sahalla.

Loukkaantunut kuljetettiin hoidettavaksi Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja asiassa on käynnistetty esitutkinta epäillystä kuolemantuottamuksesta ja vammantuottamuksesta.

Poliisi tiedottaa lisää esitutkinnan edetessä.

]]>

Useita rattijuoppoja jäi kiinni Hämeessä

1 päivä 6 tuntia ago
Hämeen poliisilaitoksen alueella jäi kiinni seitsemän rattijuoppoa kuluneen vuorokauden aikana. Päihteinä olivat niin alkoholi kuin huumeet eikä kaikki epäillyistä rattijuopoista pysyneet edes tiellä. Muutama muukin rikollinen jäi kiinni.


LAHTI. Vartijat saivat heidän vartiointikohteeseen tehtävän keskiviikkona hieman puolenpäivän jälkeen Lahden keskustassa. Heille tulleen ilmoituksen mukaan isompi sekavasti käyttäytyvä porukka oli heidän vartiointikohteen edustalla.
Vartijat käskivät porukan poistua paikalta ja näin joukkio oli toiminutkin, mutta joukoista yksi ei näin toiminut. Nelikymppinen mies oli mennyt näytteenottotiloihin sisälle. Henkilökunta ei halunnut miehen sinne jäävän, joten vartijat kehottivat miestä poistumaan tiloista.
Mies uhkaili vartijoita tappamisella ja miehen aggressiivinen käyttäytyminen jatkui myös ulkona. Mies päätettiin ottaa kiinni. Mies vastusti kiinniottoa voimakkaasti vastaan haraamalla. Paikalle tullut poliisipartio otti miehen kiinni epäiltynä laittomaan uhkaukseen sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

LAHTI. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus varhain torstaiaamuna epäillystä rattijuoposta nelostiellä Renkomäessä. Poliisipartio tavoitti ilmoitetun auton. Autoa kuljetti nelikymppinen mies, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,63 mg/l tuloksen.
Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

LAHTI. Torstaiaamuna puoli viiden aikoihin tuli ilmoitus, että päihtyneeltä vaikuttanut nuori mies oli ajanut henkilöautolla aitojen läpi tehdasalueelle Lahden Niemen kaupunginosassa.
Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että ajo-oikeudeton nuori mies oli henkilöautolla Niemenkatua keskustan suuntaan. Kuljettajan mukaan auton rattilukko oli mennyt päälle kesken ajon, minkä seurauksena auto oli ajautunut kulkusuunnassaan oikealle tehdasalueen aidan läpi.
Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajan hallusta löytyi huumaavia lääkeaineita sekä huumausaineita. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen ja muutoin hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

HEINOLA. Hätäkeskukseen tuli keskiviikkoaamuna ilmoitus epäillystä rattijuoposta nelostiellä Heinolassa. Ilmoituksen mukaan auto oli törmätä toiseen autoon.
Poliisipartio tavoitti kyseisen auton, jota kuljetti ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka oli alle rattijuopumusrajan. Huumepikatesti oli positiivinen huumausaineille. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen.

HEINOLA. Poliisipartio tavoitti rekisterikilvettömän henkilöauton myöhään keskiviikkoiltana Heinolan Vuohkalliolla. Autosta oli tullut aikaisemmin muutama ilmoitus hätäkeskukseen. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,55 mg/l. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Miehellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta.

ORIMATTILA. Ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies jäi kahdeksannen kerran kiinni vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta keskiviikkona aamupäivällä Orimattilan Tönnössä.

HÄMEENLINNA. Kauppaliikkeen vartijat ottivat kiinni myymälävarkaan keskiviikkoilta Hämeensaaressa. Poliisipartion mukaan nelikymppinen mies oli laittanut runsaasti elintarvikkeita kassiinsa. Lisäksi hän oli poistanut hälyttimiä anastamistaan tuotteista. Mies oli maksanut kassalla suklaapatukan, mutta kassissa olleet liki 400 euron tuotteet hän jätti maksamatta. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
Samainen mies oli ollut iltapäivällä kirpputorilla Kantolan kaupunginosassa. Mies oli yrittänyt laittaa myytäviä tuotteita vaatteidensa sisään. Myyjän puuttuessa tilanteeseen, oli mies lyönyt myyjää, jonka jälkeen mies oli poistunut kirpputorilta. Miehen epäillään syyllistyneen lievään pahoinpitelyyn.

HÄMEENLINNA. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta keskiviikkoiltana. Ilmoituksen mukaan kuljettajalla on vaikeuksia pitää autonsa omalla ajokaistalla.
Poliisipartio tavoitti ilmoitetun auton Nummen kaupunginosassa. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin hieman yli yhden promillen tuloksen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

JANAKKALA. Moottoripyöräpoliisi mittasi tutkalla henkilöauton nopeudeksi 90 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 40 km/h keskiviikkona puolenpäivän jälkeen Rastilatiellä.
Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

RIIHIMÄKI. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän keskiviikkona iltapäivällä. Ilmoituksen mukaan henkilöautolla liikkeellä olleet kaksi miestä juovat ajon aikana olutta autossa. Partio tavoitti kyseisen auton, jota kuljetti iältään reilu parikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

RIIHIMÄKI. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus pahasti seilaavasta autosta keskiviikkona alkuillasta kolmostiellä. Tehtävälle liittyi kaksi poliisipartiota, jotka saivatkin havainnon ilmoitetusta autosta Arolammin liittymän kohdilla. Partion havainnon mukaan auto seilasi voimakkaasti kaistojen välillä. Poliisiautoon kytkettiin pysäytysvalo, mutta pysäytettävän auton kuljettaja ei reagoinut siihen mitenkään. Auto jatkoi noin 100 km/h ajonopeudella seilaavaa ajoaan eteenpäin.
Pysäytystilanteessa ollut toinen poliisiauto ajoi auton rinnalle, eikä pysäytettävä auton kuljettajalla ollut edelleenkään aikeita pysähtyä. Kuljettaja näytti ainoastaan keskisormea poliisille. Poliisipartiot saivat lopulta sumputettua ja pysäytettyä auton.
Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,02 mg/l tuloksen ja huumepikatestikin oli positiivinen huumausaineille. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä niskoitteluun poliisia vastaan.
 

]]>

Sulkavalla rattijuopumus ja Juvalla kova ylinopeus

1 päivä 6 tuntia ago
Sulkavalla mies autoili alkoholin vaikutuksen alaisena ja Juvalla mies ajoi 64km/h ylinopeudella.

Poliisipartio pysäytti keskiviikkona 27.9.2023 kello 15.00 Sulkavalla Kaarretiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten, jossa yhteydessä kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi 0,50mg/l tuloksen.

Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään rattijuopumuksesta.

 

Poliisipartio mittasi keskiviikkona 27.9.2023 kello 15.48 Juvalla VT14:llä Hepolamminsuon kohdalla henkilöautolle nopeuden 144km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80km/h.

Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

]]>

Henkilöauton kuljettaja menehtyi ulosajossa Urjalassa

1 päivä 7 tuntia ago
Henkilöauto ajautui ojaan ja syttyi palamaan.

Valkeakosken poliisi tutkii keskiviikkona 27.9.2023 noin kello 12.26 tapahtunutta henkilöauton ulosajoa. Olemassa olevien tietojen perusteella henkilöauto on ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä Haapasentiellä, Urjalassa, vastaantulevien kaistan yli, tien vasemmanpuoleiseen ojaan ja syttynyt palamaan. Henkilöauton kuljettaja menehtyi.

Olemassa olevien tietojen perusteella henkilöauton kuljettaja on ollut yksin liikenteessä, eikä tapahtumiin liity ulkopuolisia henkilöitä. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtumiin.

Poliisi tutkii ulosajoa epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Henkilöauton kuljettajan menehtymisen osalta poliisi suorittaa kuolemansyyn tutkintaa.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

28.9.: Korjattu otsikkoon tapahtumapaikaksi Urjala

]]>

Järvenpäässä vuonna 2022 tapahtuneen kemikaalionnettomuuden esitutkinta valmistunut

1 päivä 7 tuntia ago
Itä-Uudenmaan poliisissa tutkittavana olleen, 19.9.2022 Järvenpäässä Wärtsilän teollisuusalueella tapahtuneen kemikaalionnettomuuden esitutkinta on nyt saatu päätökseen. Tapaus on siirretty syyttäjälle syyteharkintaan.

Tapausta on tutkittu poliisissa rikosnimikkeillä työturvallisuusrikos sekä kuolemantuottamus.

Poliisi ei tiedota tapauksesta enempää, vaan tapauksesta tiedottamisesta vastaa nyt syyttäjä.
 

]]>

Henkilö saatiin turvallisesti alas kirkon katolta Jyväskylässä

1 päivä 8 tuntia ago
Paikalla oli poliisin lisäksi useita pelastuksen ja ensihoidon yksiköitä.

Poliisille tuli tänään kello 7.20 hälytytystehtävä, jonka mukaan Jyväskylässä Kuokkalan kirkon katolla on henkilö ja hän liikkuu hatarasti. Paikalle meni poliisin lisäksi pelastuksen ja ensihoidon useita yksiköitä. Kello 8.25 henkilö saatiin turvallisesti alas viranomaisyhteistyöllä ja mm. pelastuslaitoksen nostolavaa avuksi käyttäen. Henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisilla ei ole tehtävästä enempää tiedotettavaa. 
 

]]>

Useita ajokortteja kuivumaan Pohjois-Karjalassa

1 päivä 21 tuntia ago
Menneenä viikonloppuna poliisi tehnyt aktiivista liikennevalvontaa

 

Valvontaa suoritettiin satunnaisesti useissa eri paikoissa. Liikennekäyttäytyminen ei ollut kaikilla asiallista, jolloin poliisi joutui kirjaamaan seuraavia suoritteita:

Ajokieltoja yhteensä 21 kpl.

Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia 12 kpl.

Suurimmat nopeuden ylitykset:

Sallittu 60 km/h, suurin mitattu nopeus 135 km/h.

Sallittu 80 km/h, suurin mitattu nopeus 188 km/h.

Sallittu 100 km/h, suurin mitattu nopeus 209 km/h.

Yksi valmiiksi ajo-oikeudeton ajoi 80 km/h nopeusrajoitusalueella 138 km/h.

]]>

Rekasta lentänyt kivi rikkoi autoa Kouvolassa valtatiella 15

2 päivää 1 tunti ago
Poliisi pyytää havaintoja 27.9.2023 kello 13 jälkeen Kotkan Valtatiellä tapahtuneesta liikennevahingosta.

Tarkempi tapahtumapaikka on vähän matkaa Mylsänportilta Kouvolaan päin. Kouvolaa kohti ajaneen rekan kuormasta lensi suuri kivi vastaan tulleen henkilöauton konepeltiin ja tuulilasiin aiheuttaen autoon merkittäviä vaurioita. Henkilövahinkoja ei aiheutunut. 

Havainnot po. rekasta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaak[email protected] tai puhelimitse numeroon 0504479574. 

]]>

Kaapelivarkaita liikkeellä Kiteellä

2 päivää 1 tunti ago
Kiteen Sähkötiellä sijaitsevasta Enerke Oy:n toimipisteestä anastettu huomattava määrä kuparikaapelia

Kiteen Sähkötiellä sijaitsevasta Enerke Oy:n toimipisteestä anastettu 04.09.-27.09.2023 välisenä aikana huomattava määrä kaapelikeloilla ollutta kuparikaapelia. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

 
Mahdolliset havainnot ja tiedot tapahtumasta voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455 tai 0295415 320 sekä sähköpostilla [email protected]

]]>