Käyttöehdot

Palvelun kuvaus

Näitä käyttöehtoja sovelletaan (myöhemmin verkkopalvelun omistaja) www.liikennetilanne.fi (myöhemmin verkkopalvelu) -palvelun käyttämisessä. Verkkopalvelu tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden katsella Fintraffic Oy:n omistamien kelikameroiden tuottamia kuvia. Lisäksi palvelussa voi tarkastella muita säätietoihin tai pelastustoimen tiedotteisiin liittyviä tietoja.

 

Palvelun ylläpitäminen ja vikojen korjaaminen sekä tietoturva

Verkkopalvelun sisällöt tarjotaan maksuttomina kaikille palvelun käyttäjille. Verkkopalvelu kehitetään jatkuvasti ja mahdollisista uusista ominaisuuksista ilmoitetaan sivustolla. Verkkopalvelun omistaja ei takaa sivuston häiriötöntä toimintaa. Verkkopalvelua koskevat samat rajoitukset kuin Internetissä yleensä, esimerkiksi käyttäjien yhtäaikaiset yhteydenotot voivat ruuhkauttaa palvelua ja vaikuttaa sen käytettävyyteen ja saatavuuteen. Verkkopalvelun omistajalla on oikeus sulkea tilapäisesti palvelu tai sen osa, jos tarpeellista. Varaamme oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa tämän verkkopalvelun ulkoasua, sisältöä, ja toimintoja tai muita sivujen ominaisuuksia.

Tietoa evästeiden käytöstä

Voit lukea tarkemmat tiedot evästekäytännöistämme tietosuojaselosteesta.

Jos haluat estää Google Analyticsiä keräämästä tietoja, voit ladata selaimeesi lisäosan jonka jälkeen mitään tietoja ei kerätä. Lataa sovellus tästä linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/eula.html

Kustannusten ja vahinkojen korvaaminen

Verkkopalvelun omistaja ei korvaa välillisiä vahinkoja tai ylivoimaisesta esteestä johtuvia vahinkoja.

Kaikki tässä palvelussa oleva aineisto julkaistaan ilman takuuta saatavuuden, virheettömyyden, luotettavuuden, sisällön tai muunkaan ominaisuuden suhteen. Aineiston soveltuvuutta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen ei taata.

Verkkopalvelun omistaja ei vastaa teknisten vikatilanteiden, huoltojen tai asennusksien aiheuttamista katkoista, tietoliikennevioista eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Vastuunrajoitukset

Verkkopalvelun omistaja ei takaa verkkopalvelussa esitettävien sisältöjen olevan virheettömiä eikä vastaa niiden käytön aiheuttamista tai käyttöön liittyvistä välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Verkkopalvelun omistaja ei vastaa mahdollisten teknisten häiriöiden kuten tietojärjestelmävirheiden aiheuttamista palvelukatkoksista tai vahingoista. Verkkopalvelun omistaja ei takaa että tämä palvelu olisi aina tai keskeytyksettä käytettävissä.

Sovellettava laki

Palvelun käyttämiseen ja käyttöehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

 

Vantaalla 1.1.2021